ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Δραματική προειδοποίηση από τον ισχυρό άνδρα της Shell: «Δεν θα είναι μόνο ένας ο δύσκολος χειμώνας»

 


Δραματική προειδοποίηση από τον ισχυρό άνδρα της Shell: 

«Δεν θα είναι μόνο ένας ο δύσκολος χειμώνας»


Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο ισχυρός άνδρας της Shell Βen van Beurden αναφορικά με την ενεργειακή κρίση. Μιλώντας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Νορβηγία δήλωσε ότι «εαν πιστεύουμε ότι θα είναι μόνο ένας δύσκολος χειμώνας και μετά η κρίση θα τελειώσει, τότε μιλάμε για φαντασίωση».

«Μπορεί κάλλιστα να περάσουν αρκετοί δύσκολοι χειμώνες», είπε ο Van Beurden σύμφωνα με τον οποίο οι λύσεις στην ενεργειακή κρίση θα πρέπει να βρεθούν μέσω «εξοικονόμησης, επιβολής δελτίου και γρήγορης δημιουργίας εναλλακτικών πηγών».

Οι δραματικές προβλέψεις του ισχυρού άνδρα της Shell έρχονται στον απόηχο των αναφορών ότι πολλές περιοχές στη Μεγάλη Βρετανία σκέφτονται κατά τη διάρκεια του χειμώνα να δημιουργήσουν ζεστούς χώρους σε βιβλιοθήκες, γκαλερί.

Σύμφωνα με τους Times του Λονδίνου τα τοπικά συμβούλια του Μπέρμιγχαμ, του Μπρίστολ, του Νταντί, της Γλασκώβης και του Αμπερντίν εξετάζουν το ενδεχόμενο χρήσης δημόσιων χώρων από ανθρώπους που πλήττονται άμεσα από την ενεργειακή κρίση.



Για να αποφύγουμε οποιαδήποτε δράματα ετοιμάζονται για να βιώσουμε αυτόν τον χειμώνα και όσους άλλους έρθουν..Η  απάντηση είναι η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.

Ε.ΣΥ. ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΟΛΑ!

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΤΙΘΕΤΑΙ Ο ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ:


ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗ.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ.

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ..

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΣΥΜΒΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ.

https://www.artemis-sorras.gr/ellinon-politeia


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:




 
ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΟΧΙ ΔΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΕΣΩ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΨΗΦΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!
ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ... ΠΟΤΕ; ΑΝ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ... ΠΟΙΟΣ;