ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΛΙΣΑΒΕΤ…Η CHAIRMAN (ΠΡΟΕΔΡΟΣ) ΠΟΥ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...

 



ΕΛΙΣΑΒΕΤ…Η CHAIRMAN ΠΟΥ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...

Η Ελισάβετ Β΄  ήταν η Βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου και άλλων Βασιλείων της Κοινοπολιτείας των Εθνών, της οποίας ήταν και επικεφαλής, ενώ ήταν επίσης Υπέρτατη Κυβερνήτης της Εκκλησίας της Αγγλίας. Ανήλθε στον θρόνο το 1952, βασίλεψε επί 70 χρόνια και 214 ημέρες και είναι η μακροβιότερη βασίλισσα στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου και η μακροβιότερη Βασίλισσα στην νεότερη ιστορία.

Η Ελισάβετ συνάντησε το μελλοντικό σύζυγό της, Φίλιππο πρίγκιπα της Ελλάδας και της Δανίας το 1934 . Οι δυο τους μάλιστα ήταν τρίτα ξαδέλφια μέσω της συγγένειάς τους με τον Χριστιανό Θ΄ της Δανίας, αλλά και μέσω της συγγένειάς τους με τη Βασίλισσα Βικτωρία του Ηνωμένου Βασιλείου. 

Ο αρραβώνας τους τότε δημιούργησε διαμάχη, καθώς ο Φίλιππος δεν είχε οικονομική ισχύ, ήταν γεννημένος σε άλλη χώρα και είχε αδελφές που είχαν παντρευτεί Γερμανούς ευγενείς με ναζιστικές διασυνδέσεις.

Προκειμένου να παντρευτεί την Ελισάβετ, πριν από την επίσημη ανακοίνωση του αρραβώνα τους, εγκατέλειψε τους ελληνικούς και δανικούς βασιλικούς του τίτλους και έγινε Βρετανός υπήκοος, υιοθετώντας το επώνυμο Μαουντμπάττεν των παππούδων του από την πλευρά της μητέρας του.

Μετά από ένα αρραβώνα πέντε μηνών, παντρεύτηκε την Ελισάβετ, στις 20 Νοεμβρίου 1947. Λίγο πριν από το γάμο, ο βασιλιάς του χορήγησε τον τίτλο Βασιλική Υψηλότητα και τον έχρισε Δούκα του Εδιμβούργου. Ο Φίλιππος αποστρατεύθηκε όταν η Ελισάβετ έγινε βασίλισσα το 1952, έχοντας προηγουμένως φθάσει μέχρι το βαθμό του αντιπλοιάρχου. Η σύζυγός του τον ονόμασε Πρίγκιπα του Ηνωμένου Βασιλείου το 1957.

Ο Φίλιππος ως απόγονος του Οίκου του Σλέσβιχ-Χόλσταϊν-Σόντερμπουργκ-Γκλύξμπουργκ, γεννήθηκε όντας μέλος της ελληνικής και της δανικής Βασιλικής Οικογένειας. Γεννήθηκε στην Ελλάδα, όμως η οικογένειά του εξορίστηκε από τη χώρα όταν εκείνος ήταν ακόμη βρέφος. Μπορεί βέβαια να γεννήθηκε μέλος βασιλικής οικογένειας, όμως δεν υπήρξε ποτέ ελληνικής καταγωγής ούτε σαφώς και οι πρόγονοι του.

Το τεράστιο θέμα της βασιλείας έχει αποσιωπηθεί και έχει μείνει κρυφό επιμελώς από τους ανθρώπους και δεν γίνεται αναφορά σε κανένα ιστορικό βιβλίο. Η αλήθεια αποτυπώνεται στην ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ όπου σε σχετικό απόσπασμα αναφέρεται το εξής:

Καταγγέλλουμε την απόκρυψη των κληρονομικών δικαιωμάτων και ειδικότερα του δικαιώματος της Βασιλείας τα οποία ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στο κυρίαρχο Έθνος μας στους πραγματικά Έλληνες Ιθαγενείς τον σφετερισμό τους την καταδολίευση τους την πλαστογραφία τους, την παράνομη και καταχρηστική τους χρήση από τους πλαστογράφους αλλοεθνείς ανθέλληνες η οποία ξεκίνησε από την εποχή των διαδόχων του Μεγάλου Αλεξάνδρου με την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία συνεχίσθηκε με την αυτοκρατορία της Ρωμανίας ( Βυζάντιο ) και σε όλη την μετέπειτα ιστορία μέχρι σήμερα. Οι Κύριοι (Κουρήτες), όπως προσφωνούσαν τους Συγκλητικούς στην ρωμαϊκή αυτοκρατορία έπρεπε να είναι ελληνικής ιθαγένειας, ώστε «οι προστασίες να λαμβάνονται σωστά και να δίδονται σωστές απαντήσεις από τους θεούς όταν αποφασίζουν επάνω σε νομικά, κοινωνικά και ειδικώς σε στρατιωτικά θέματα». Επί Ρωμανίας ( Βυζάντιο ) επίσης ο νόμος όριζε την αμιγώς Ελληνική φυλετική καθαρότητα των Συγκλητικών – από τις τάξεις των οποίων εξελέγετο ο εκάστοτε Βυζαντινός Αυτοκράτωρ – και μάλιστα επί ποινή εκπτώσεως των κληρονομικών Συγκλητικών προνομίων των απορρεόντων εκ της καταγωγής τους. Για δε τον βασιλέα της Ρωμανίας ( αυτοκράτωρ ήταν υποδεέστερος του τίτλου του βασιλέως ) ίσχυε : «…τα μεν εώα έθνη διδόασι τιμήν τω Βασιλεί ως διαδόχω του πατρικού οίκου του Μεγάλου Αλεξάνδρου». Αυτός ο όρος της εθνολογικής κληρονομικής διαδοχής αποδυναμώθηκε με την επικράτηση της δογματικής νομοθεσίας για τον Αυτοκράτορα ο οποίος έπρεπε να είναι : «Πιστός εν Χριστώι τωι Θεώι Βασιλεύς και Αυτοκράτωρ Ρωμαίων».

Και όπως γίνεται αμέσως αντιληπτό, ο θεσμός της βασιλείας με αμιγώς ελληνική καταγωγή αντικαταστάθηκε… αρκούσε ένας βασιλιάς να είναι χριστιανός οποιασδήποτε φυλής και καταγωγής ώστε να κυριαρχεί επί των ανθρώπων. Στην ιστορία του νεότερου Ελληνικού κράτους μετά την επανάσταση του 1821 υπήρξε συνέχεια του δογματικού κυριαρχικού καθεστώτος. Το σύνταγμα του 1844 ορίζει τον δεκαεξάχρονο ‘Oθωνα βασιλέα ελέω θεού.  

Δεν είναι όμως το μόνο μυστικό που κράτησαν κρυφό από τους ανθρώπους. Υπάρχει κάτι πολύ μεγάλο και τόσο σημαντικό που αφορά το μέλλον της ανθρωπότητας και έχει τις βάσεις του στο έτος 1944 και με την άμεση εμπλοκή της ‘βασίλισσας’ Ελισάβετ σε αυτό.

Η Διάσκεψη του Μπρέτον Γουντς  επίσημα γνωστή ως Νομισματική και Οικονομική Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών ήταν μια διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Mount Washington» πλησίον τoυ Μπρέτον Γουντς της πολιτείας του Νιου Χαμσάιρ των ΗΠΑ από την 1 έως τις 22 Ιουλίου 1944 και σε αυτήν πήραν μέρος 730 αντιπρόσωποι από 44 συμμαχικές χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης και της Σοβιετικής Ένωσης. Την Ελληνική πλευρά εκπροσώπησε ο Κυριάκος Βαρβαρέσος, ο τότε Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος.

Η διάσκεψη είχε σαν στόχο την ρύθμιση της διεθνούς νομισματικής και οικονομικής τάξης μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την ήττα της Γερμανίας.

Σε αυτή την συνθήκη τα 44 ιδρυτικά κράτη τα οποία συμμετείχαν, συμφωνήσαν να δημιουργηθούν κάποια ειδικά –καταπιστευματικά ταμεία στα οποία οι χώρες της συνθήκης θα καταθέσουν τον πλούτο τους, ήτοι χρυσό, για να ανοικοδομηθεί και να ανασυγκροτηθεί η κοινωνία μετά το χάος που επέφερε ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος το 1944.

Τα κεφάλαια αυτά είναι γνωστά ως «Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ» (GLOBAL DEBT FACILITY).

Γι' αυτόν τον σκοπό στην συνθήκη δημιουργήθηκαν η Παγκόσμια Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανοικοδόμησης και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, το γνωστό σε όλους μας ΔΝΤ.. όπου η Ελλάδα συνέβαλε οικονομικά για την ίδρυση τους με 40 και 25 εκατομμύρια δολάρια αντίστοιχα για το κάθε ένα.

Και η αλήθεια που αναδεικνύεται μέσα από αυτήν την συμφωνία είναι ότι και το ΔΝΤ αλλά και η Παγκόσμια Τράπεζα είναι υπάλληλοι των χωρών μελών...άρα και της Ελλάδας....Γιατί η Κριστίν Λα Γκαρντ μας κούναγε το δάκτυλο και εξευτέλιζε δημόσια στον πλανήτη τους Έλληνες πολίτες να μας εξηγήσει κάποιος αξιωματούχος της Βουλής...

Η σύμβαση της συνθήκη αυτής επικυρώθηκε στην ελληνική βουλή με τον αναγκαστικό νόμο 766/45  (Α-ΦΕΚ 315/27-12-1945) εις την οποία συμφωνήθηκε η εποπτεία και η διαχείριση των κεφαλαίων αυτών και του χρυσού που περιέχεται.

Από τότε έως σήμερα τα χρήματα που έχουν δημιουργηθεί ,με την συνεισφορά των ανθρώπων καθημερινά σε αυτούς τους λογαριασμούς, ανήκουν κληρονομικά σε όλους τους ανθρώπους που δια μέσω των αντιπροσώπων τους υπέγραψαν την συνθήκη αυτή. 

Για την δικαιότερη κατανόηση της συμφωνίας αλλά και πως αυξήθηκε ο πλούτος αυτός παρατίθεται το παρακάτω βίντεο.


 

Το σημείο που πρέπει να δούμε όμως και είναι σχετικό με την βασίλισσα Ελισάβετ είναι ότι κάθε χρόνο υπογράφεται και επικυρώνεται ο ισολογισμός(απολογισμός) αυτών των κληρονομικών κεφαλαίων από 48 παγκόσμιους θεσμούς όπως ενδεικτικά τα Ηνωμένα Έθνη ,το ανώτατο δικαστήριο της Χάγης, το ανώτατο ποινικό διεθνές δικαστήριο, την CIA, την INTERPOL, το Βατικανό καθώς και από τους υπευθύνους αξιωματούχους του έθνους και όλων των υπευθύνων λειτουργών των κρατών μελών, και εποπτεύονται  από την επιτροπή των 300!!


Σε αυτήν την επιτροπή πρόεδρος του συμβουλίου των 300 ήταν η μέχρι πρότινος βασίλισσα Ελισάβετ και η υπογραφή της στην παρακάτω εικόνα από τον ισολογισμό των παγκόσμιων ταμείων του 2007 επιβεβαιώνει το αληθές.

 


Όλος αυτός ο πλούτος που ανήκει στο ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ,ήτοι το ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,  υπογράφεται, επικυρώνεται και διαχειρίζεται από μια μερίδα όντων που στην τελική δεν ενδιαφέρεται για τις ζωές των ανθρώπων....... αντιθέτως ζουν και παρασιτούν μέσω αυτών.

Σήμερα οι Άγγλοι πενθούν για τον θάνατο της βασίλισσας τους.. όμως αυτή και οι αξιωματούχοι της Αγγλίας απέκρυψαν από τον λαό τους τον δικό τους πλούτο , και μαζί με τους Άγγλους πολίτες πενθούν και όλοι οι αξιωματούχοι κάθε χώρας που υπογραφούν και αυτοί τους ετήσιους ισολογισμούς των παγκόσμιων ταμείων , που κληρονομικά ανήκουν στο ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ…..Το ίδιο συμβαίνει και στην Ελλάδα, κανείς δεν μας είχε ενημερώσει γι' αυτόν τον πλούτο.

Όσο για την πραγματική δράση αυτής της αλλογενούς βασίλισσας και τα σκοτεινά στοιχειά και πράξεις που την συνοδεύουν, κάποια στιγμή η ιστορία θα τα βγάλει όλα στο ΦΩΣ.

H μνήμη των αδικοχαμένων Κύπριων αδελφών μας μαρτυρά μόνο ένα μικρό μέρος του σκοτεινού χαρακτήρα της όταν δεν έδωσε χάρη στους Κύπριους αγωνιστές που δεν ήθελαν την αγγλική κατοχή, και εκτελέστηκαν εν τέλει δια απαγχονισμού.

Μιχαλάκης ΚαραοληΣ:23 ετών

Ανδρέας Δημητριου:22 ετών

Ιάκωβος Πατατσος:22 ετων

Ανδρεας Ζακος:25 ετων

Χαριλαος Μιχαηλ:21 ετων

Ανδρεας Παναγιδης:21 ετων

Μιχαηλ Κουτσοφτα:22 ετων

Στελιος Μαυροματης:24 ετων

Ευαγορας Παλληκαριδης:18 ετων

είναι μερικά από τα ονόματα αγωνιστών της Κύπρου που απαγχόνισαν οι Άγγλοι.

Η ιστορία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη που ήθελε την πατρίδα του ελεύθερη δεν έχει γίνει γνωστή από τα σημερινά ΜΜΕ..

Στα 17 του χρόνια ο Ευαγόρας Παλληκαρίδης εγκατέλειψε το σχολείο και εντάχθηκε στην ΕΟΚΑ, ενώ τον Ιανουάριο του 1957 συνελήφθη, χωρίς ένταλμα και έπειτα από μια δίκη - παρωδία, κατά την οποία κανείς δεν έδωσε σημασία στα φρικτά κι απάνθρωπα βασανιστήρια που κατήγγειλε, του αποσπάστηκε ομολογία και καταδικάστηκε σε θάνατο.

Ο 18χρονος πλέον Ευαγόρας Παλληκαρίδης κατηγορήθηκε ότι έφερε οπλισμό. Παρά τις εκκλήσεις των δικηγόρων του, ο Παλληκαρίδης παραδέχθηκε ότι ήταν μέλος του ΕΟΚΑ, ότι ήθελε την ελευθερία της πατρίδας του και ότι έκανε αυτό που ήταν το καθήκον του.

Οι δικηγόροι του έστειλαν τηλεγράφημα στην Ελισάβετ που θα μπορούσε να δώσει χάρη με μία της λέξη. Η βασίλισσα, όμως, δεν απάντησε καν στο τηλεγράφημα.

Ο Ευαγόρας Παλληκαρίδης απαγχονίστηκε στις 14 Μαρτίου 1957, σε ηλικία μόλις 18 ετών.

Στο τελευταίο του γράμμα δήλωσε:

Θ΄ ακολουθήσω με θάρρος τη μοίρα μου. Ίσως αυτό να ναι το τελευταίο μου γράμμα. Μα πάλι δεν πειράζει. Δεν λυπάμαι για τίποτα. Ας χάσω το κάθε τι. Μια φορά κανείς πεθαίνει. Θα βαδίσω χαρούμενος στην τελευταία μου κατοικία. Τι σήμερα τι αύριο; Όλοι πεθαίνουν μια μέρα. Είναι καλό πράγμα να πεθαίνει κανείς για την Ελλάδα. Ώρα 7:30. Η πιο όμορφη μέρα της ζωής μου. Η πιο όμορφη ώρα. Μη ρωτάτε γιατί.


Αλήθεια.. πόσες θανατικές καταδίκες και βασανισμούς αθώων ψυχών έχει υπογράψει στα 70 χρόνια που βασιλεύει για χάρη της αποικιοκρατίας της ανά τον πλανήτη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Πόσες ανθρώπινες ψυχές έχουν χαθεί από πείνα και φτώχια όταν η ίδια γνώριζε, υπέγραφε και διαχειριζόταν τον παγκόσμιο ισολογισμό του πλούτου των Ανθρώπων μαζί με τους άλλους 299 και όλους τους αξιωματούχους κάθε χώρας;;;;;;;;;;;;;;;;;

Η αλήθεια των παγκόσμιων καταπιστευμάτων ήρθε στο φως και παρατίθεται ο παρακάτω σύνδεσμος με τις σχετικές αποκαλύψεις αλλά και τις ενέργειες που έκανε ο ΕΛΛΗΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ για να διασφαλιστεί το μέλλον των ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ 


ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ 2,3 ΤΡΙΣ EUR ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ! 

Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ.



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ

Οι εχθροί των Ελλήνων στο πρώιμο βυζάντιο δεν παραμένουν μόνο στα σύνορα της Βυζαντινής αυτοκρατορίας αλλά μέσω της Συγκλήτου διοικούν πλέον το Βυζάντιο. Το βιβλίο της ιστορίας της Β’ Γυμνάσιου αποκαλύπτει την πραγματική θρησκευτική ταυτότητα του αυτοκράτορα Κωνσταντίνου αλλά και την καταγωγή του. Οι αυτοκράτορες ανεβαίνουν στην εξουσία αλλά τα προβλήματα που προκάλεσε στο Βυζάντιο η πολιτική τους έδωσε στους ηγέτες των Γερμανών ανώτερες θέσεις στο στρατό και τη διοίκηση της αυτοκρατορίας, για να επιτύχει την ενσωμάτωσή τους. Η ερημωμένη από τους πληθυσμούς της και οικονομικά εξαντλημένη Δύση υπέκυψε στα γερμανικά φύλα. Η κυρία ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ υποψήφια βουλευτής στον νομό Θεσπρωτίας με την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ μιλά για τον σφετερισμό των δικαίων του Έθνους των Ελλήνων από αλλογενής φυλές που εισχώρησαν ύπουλα μέσα στην διοίκηση του Βυζαντίου βάση της δογματικής νομοθεσίας και αποκαλύπτει πως ακόμη και σήμερα μετά από τόσες προδοσίες, παραχαράξεις και αλλοιώσεις, επίσημα έγγραφα φορέων του πλανήτη γράφουν και υπογράφουν τον κληρονομικό πλούτο του ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Σ

ΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ninadimitriou2019@gmail.com – 693 4141 042

ΠΗΓΗ


ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΟΧΙ ΔΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΕΣΩ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΨΗΦΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!
ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ... ΠΟΤΕ; ΑΝ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ... ΠΟΙΟΣ;