ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ: Η περίπτωση να μην έχουμε αυξήσεις τον Οκτώβριο του 2022, δεν υπάρχει.



ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Η περίπτωση να μην έχουμε αυξήσεις στον πλανήτη τον Οκτώβριο του 2022, μην περιμένετε με έναν μαγικό τρόπο να μην υπάρχουν.

Αυτό ομολόγησε ο Υπουργός Ανάπτυξης καλεσμένος σε εκπομπή, κάνοντας ένα διάλειμμά από το τουρνουά τένις στο οποίο συμμετέχει για να δώσει το καλό παράδειγμα όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε στους πολίτες, της καθημερινής άσκησης…την ίδια ώρα που οι Έλληνες 'ασκούνται' στις μειώσεις τροφής και κατανάλωσης ενέργειας λόγω υψηλού κόστους.

Το μόνο που μπορούν να κάνουν αυτήν την στιγμή κατά δική του ομολογία είναι, να αφαιρέσουν το κομμάτι της αισχροκέρδειαςτο οποίο όπως ανέφερε δεν είναι εύκολο διότι οι έλεγχοι των τιμολογίων των προϊόντων και των τιμών είναι χρονοβόρες…για να αποδειχθεί ότι φταίει ο βιομήχανος ή το σουπερμάρκετ…θα πρέπει να περάσει το διάστημα των ελέγχων, των ενστάσεων και μετά από δικαστική απόφαση θα επιβληθούν τα πρόστιμα της αισχροκέρδειας εάν και εφόσον αποδειχθούν από ποια μεριά έχουν προέλθει…και δεν   υπάρχουν λογικοί τρόποι να επισπευσθούν οι διαδικασίες είπε ο υπουργός...Πόσοι Οκτώβριοι θα περάσουν μέχρι να γίνουν όλα αυτά;

Έως τότε οι Έλληνες θα πληρώνουμε πολύ ακριβά τις επιλογές των κυβερνόντων και μόνο οι Έλληνες γιατί αυτοί που κυβερνούν και οι λοιποί στην Βουλή έχουν χρήματα για να ζήσουν...

Μαγικοί τρόποι μπορεί να μην υπάρχουν για την αντιμετώπιση του εκρηκτικού κύματος αυξήσεων…ΥΠΑΡΧΟΥΝ όμως 600 δις ζεστά με δικαστικές αποφάσεις μάλιστα…κατατεθειμένα προς την κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία που περιμένουν μια αμιγώς Ελληνική βουλή να τα κατεβάσει για να αντιμετωπιστεί όχι μόνο το κύμα ακρίβειας που μεγαλώνει ως τσουνάμι.. αλλά και ότι άλλο χρειαστεί.

Εξάλλου ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν αυτός που με μηνυτήρια αναφορά προς τον εισαγγελέα το 2013 για το θέμα των 600 δις ξεκίνησε την διαδικασία που έφερε την δικαστική απόφαση 67650/2013 όπου ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ η ύπαρξη αυτού του ποσού υπέρ όλων των Ελλήνων…και ενώ κλήθηκε να είναι παρών..δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Και αφού αποδείχθηκαν 2 φορές με 2 δικαστικές αποφάσεις (67650/2013 και την 107376 /2017), κανένας κομματικός μηχανισμός δεν ξαναμίλησε γι’ αυτά. Αντιθέτως μαζί με τα επιδοτούμενα ΜΜΕ δυσφήμησαν αυτό το τεράστιο γεγονός , τον ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ και την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.


                   


Στην συνέντευξη του ο ίδιος ο υπουργός Ανάπτυξης ομολογεί ότι δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί το ‘’φαινόμενο’’ των αυξήσεων και ανατιμήσεων γιατί είναι πλανητικό το ζήτημα.. και τα δημοσιονομικά της χώρας δεν το επιτρέπουν…κι αυτό αποδεικνύεται όταν έκοψαν τα 15 λεπτά επιδότησης στο πετρέλαιο κίνησης….. και η λύση ποια είναι από αυτούς;

Γιατί κυβερνούν εάν δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τέτοιες καταστάσεις; Ποιες είναι οι δικλείδες ασφάλειας για τους Έλληνες αυτήν την στιγμή;

Και ποιες θεωρούνται τελικά κατά τον υπουργό λογικές αυξήσεις όπως ανέφερε στην συνέντευξη; Που ξεκινάει το λογικό και που τελειώνει το παράλογο....

Δεν θέλουν να γνωρίσει ο Έλλην άνθρωπος ούτε τον πλούτο του που δεν είναι μόνο τα 600 δις.. αλλά ούτε και τις δυνάμεις του! Γιατί πολύ απλά αυτοί μετά δεν έχουν λόγο ύπαρξης μέσα στο Ελληνικό κοινοβούλιο, στους παχυλούς μισθούς και τα προνόμια, στην ασυλία…..η φτώχια κρατάει την ‘’αγέλη’’ όπως μας έχουν ονομάσει…κάτω.. πολύ κάτω…δεν παλεύουν οι άνθρωποι πλέον για ιδανικά ,τα δικαιώματα ,την ελευθέρια, τον πολιτισμό, την Δημοκρατία... αλλά για την εξασφάλιση τροφής και θέρμανσης….τόσο κάτω …στα χρόνια του μεταπολέμου, ενεργοποιώντας τα ένστικτα της επιβίωσης και όχι τις αρχές της διαβίωσης(ευ ζην).

Ποιοι έκαναν την ιερή μας χώρα αδύναμη και οικονομικά εξαρτώμενη ενώ είναι η πλουσιότερη χώρα στην Ευρώπη;;;

Tα κόμματα και οι εκάστοτε συνθέσεις στην βουλή έχουν υπογράψει δάνεια και νόμους που έχουν δεσμεύσει την Ελλάδα και τους Έλληνες εις το διηνεκές και όσες ιδιωτικοποιήσεις (που τις έχουν βαφτίσει επενδύσεις) και να γίνουν δεν θα αλλάξουν την οικονομική κατάσταση ….διότι πάντα θα καλύπτουν το δημόσιο χρέος που δεν θα τελειώνει ποτέ. Αυτά έχουν υπογράψει με τις διεθνής συνθήκες όπως τα μνημόνια και ξεπουλάνε επί πινακίου φακής γη και ύδωρ!

Και οι διεθνής συνθήκες είναι πάνω από τους νόμους του κράτους και το σύνταγμα όπως το αναφέρει και το σύνταγμα των Ελλήνων εξάλλου. Γι’ αυτό ο υπουργός Ανάπτυξης και η κυβέρνηση του αλλά και όποιο κόμμα και αν ήταν κυβέρνηση δεν μπορεί να μειώσει ούτε τον φόρο στα καύσιμα…

...διότι δεσμεύονται από τις υπογραφές τους στα μνημόνια και βάσει του νόμου 3847 του 2010, που δημοσιεύτηκε λίγες μέρες μετά την υπογραφή του πρώτου μνημονίου ,ο υπουργός οικονομικών έλαβε εξουσιοδότηση από την Βουλή να υπογράφει για την Ελλάδα, χωρίς να κυρώνονται οι οικονομικές συμβάσεις από την ίδια την Ελληνική Βουλή..!  Μια ενημέρωση γίνεται κατά τον νόμο σε όλο το κοινοβούλιο από τον υπουργό οικονομικών και προχωρούν αμέσως στις υπογραφές....για ότι τους υπαγορεύουν οι δανειστές....γι' αυτό ο υπουργός Ανάπτυξης στην ερώτηση του κ. Παπαδάκη για την αύξηση των πληθυσμιακών ορίων των επιδοτήσεων απάντησε ότι η ερώτηση αυτή πρέπει να γίνει στον υπουργό οικονομικών;


Για όλα τα παραπάνω αλλά και για ακόμη περισσότερα η λύση ΥΠΑΡΧΕΙ και θα έρθει με την ένωση μας στην  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

ΓΙΑΤΙ;;;;;

ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ως η νόμιμη εκπροσώπηση του ΕΘΝΟΥΣ διαθέτει δυο ισχυρούς μηχανισμούς που θα ενεργοποιηθούν άμεσα με την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας.

Τα οικονομικά εργαλεία που χρειαζόμαστε για την άμεση αποδέσμευση της χώρας από το χρέος και πάσης φύσεως μνημονιακή υπο-χρέωση που προκαλεί όλα τα δεινά των Ελλήνων αλλά και για να ανοικοδομήσουμε την χώρα μας καταστώντας την πρότυπο πολιτισμού και τεχνολογίας, δημιουργώντας ταυτόχρονα θέσεις εργασίας και οικονομική σταθερότητα σε όλους τους τομείς και για όλες τις επόμενες γενεές.

Το ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ των 33 πρωτοκόλλων όπου οι νόμοι που θα πηγάζουν ΜΟΝΟ μέσω αυτού, θα είναι ανθρωποκεντρικοί καλύπτοντας τις ανάγκες και τις οικονομικές και τις πνευματικές του συνόλου των ανθρώπων χωρίς να εξαιρέσουν κανέναν.

Γυρίζουμε στην βάση μας, στις διαχρονικές ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ στα ήθη και τα πρότυπα των Ελλήνων που δημιούργησαν τον πολιτισμό, την οικονομία και την Δημοκρατία με ΑΞΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ, ΑΡΕΤΗ, ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ, ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ,ΑΡΜΟΝΙΑ, ΙΣΟΤΗΤΑ,ΑΝΔΡΕΙΑ,ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΦΘΟΝΙΑ.

Με ΑΡΧΕΣ όπως ΤΗΝ ΙΣΟΝΟΜΙΑ,ΙΣΟΚΡΑΤΙΑ,ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ,ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ- ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ,ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.

Τι από όλα αυτά δεν φέρει εντός του ο άνθρωπος;;;

Γιατί τους αφήνουμε να μας απομακρύνουν από τις δημιουργικές αυτές δυνάμεις μας και την οικονομική μας ευημερία;

Γιατί θα πρέπει να ζήσουμε την εξαθλίωση, τα λάθος πρότυπα που μας επιβάλουν ως φυσιολογικά και την αβεβαιότητα με οποιοδήποτε κομματικό μηχανισμό;;

ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ! 




ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΟΧΙ ΔΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΕΣΩ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΨΗΦΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!
ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ... ΠΟΤΕ; ΑΝ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ... ΠΟΙΟΣ;


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES &

ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook


ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :6934141042

                        

e-mail:ninadimitriou2019@gmail.com

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ